НОВИНИНОВИНИ РОЗГОРНУТИЗГОРНУТИ

27 березня, з нагоди Міжнародного дня театру,  за ініціативи деканату медичного факультету у бібліотеці ІФНМУ відбулася зустріч студентів та викладачів з відомою акторкою театру та кіно Ірмою Вітовською-Ванца.

У вівторок, 26 березня, команда тренерів Івано-Франківського національного медичного університету провела для вчителів Калуського ліцею №10 та Копанківської гімназії Калуської міської ради Івано-Франківської області тренінг з надання домедичної допомоги.

22-23 березня в рамках XII стоматологічного форуму в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Інноваційні технології в сучасній стоматології».

23 березня 2024 року на базі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника відбулося Пленарне засідання  XXXV Наукової сесії Івано-Франківського осередку Наукового товариства ім. Шевченка. Учасниками стали й представники Івано-Франківського національного медичного університету.

В.о. заступниці ректора з виховної роботи доцентка Марія Гуцол та докторка філологічних наук професорка Анна Ільків взяли участь у роботі Міжнародної конференції «Філологічні студії і перекладознавчий дискурс», яка проводилась в Університеті Короля Данила в рамках форуму «Ukrainian Language Forum: Tutoring and Business Focus».

Студенти Івано-Франківського національного медичного університету нещодавно повернулися з Румунії, де брали участь у Міжнародному медичному конгресі для студентів-медиків “Medicalis”, що відбувся в місті Клуж-Напока (Румунія).

Сьогодні, 25 березня, адміністрація Івано-Франківського національного медичного університету зустрілася з шестикурсниками медичного факультету для обговорення актуальних питань, зокрема щодо цьогорічного розподілу в інтернатуру.

У четвер, 21 березня, відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри психіатрії, наркології та медичної психології у форматі дискусійного кіноклубу. До слова, зустріч провели в студентському просторі «Академка».

У четвер, 21 березня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбувся перший турнір з шахів серед іноземних студентів, учасниками якого стали 16 студентів.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
10
13
14
15
21
22
25
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma