НОВИНИНОВИНИ РОЗГОРНУТИЗГОРНУТИ

Учора, 17 квітня, відбулася зустріч представників реабілітаційного центру «4.5.0 Прикарпаття» зі студентами ОПП «Фізична терапія, ерготерапія» бакалаврського та магістерського рівнів ІФНМУ.

Сьогодні, 18 квітня, ректор Івано-Франківського національного медичного університету Роман Яцишин та голова правління Громадської спілки «Бізнес асоціація Івано-Франківська» Андрій Семанів підписали меморандум про співпрацю.

Зміни - це ключ до прогресу!

Наш Університет активно переосмислює організацію своєї роботи, спрямовуючи зусилля на забезпечення ще кращої освітньої та дослідницької місії. Разом ми будуємо майбутнє освіти!

21 квітня 2024 року ми організовуємо ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у новому форматі.

Упродовж п’яти днів минулого тижня на кафедрі стоматології післядипломної освіти лікарі брали участь  у тематичному навчанні. Ідейницею та авторкою навчальних програм є доцентка кафедри – Олександра Ільницька.

Минулого тижня на черговому засіданні студентського наукового гуртка кафедри медичної біології і медичної генетики в онлайн форматі розповіли про свою пошукову роботу доцентка ІФНМУ Леся Передерко, яка зараз перебуває на стажуванні в науково-дослідному інституті м. Гренобль, Франція, і Віра Веляник, наукова співробітниця Інституту наноматеріалів, передових технологій та інновацій, аспірантка кафедри мехатроніки, інформатики та міждисциплінарного навчання Технічного Університету м. Ліберець, Чеська Республіка.

Міжнародна співпраця Індії та України. Сьогодні, 16 квітня, відбулася зустріч ректора Івано-Франківського національного медичного університету Романа Яцишина та Надзвичайного та Поважного посла Індії Шрі Харш Кумара Джейна.

Сьогодні, 16 квітня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулося засідання ректорату, під час якого Руслан Козовий передав повноваження очільника вишу професору Роману Яцишину.

Шановні друзі, колеги, уся університетська родино! Завершується період мого перебування на посаді виконувача обов’язків ректора Івано-Франківського національного медичного університету.

У середу, 10 квітня, за ініціативи доцентки кафедри українознавства і філософії Алли Сініциної на базі філософсько-культурної асоціації Новий Акрополь «Філософія для життя» відбувся філософський воркшоп.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma