НОВИНИНОВИНИ РОЗГОРНУТИЗГОРНУТИ

Відділ освітньо-виховної роботи та організації дозвілля ІФНМУ спільно зі студентами записав відеопривітання до Дня матері.

Низький уклін та велика шана вам, наші найдорожчі мами, адже із вас починається життя!

У середу, 15 травня, відбудеться презентація одразу трьох нових освітньо-професійних програм в Івано-Франківському національному медичному університеті! Адміністрація запрошує всіх зацікавлених відвідати цей захід.

У рамках професійно-орієнтаційної роботи випускники медичного факультету відвідали Івано-Франківський обласний центр психічного здоров’я. Студенти випускного курсу перед вибором спеціальності лікаря-психіатра на розподілі виявили бажання відвідати лікувальний заклад та більш детально ознайомитися з особливостями роботи за фахом.

Канадський медичний досвід у симуляційній медицині дуже цінний для Івано-Франківського національного медичного університету. Учора, 9 травня, відбулася онлайн зустріч адміністрації університету та представників канадських вишів.

У середу, 8 травня, в онлайн форматі на платформі Teams відбулись збори трудового колективу фармацевтичного факультету за участі ректора ІФНМУ Романа Яцишина. Причиною зібрання стали вибори декана зазначеного факультету.

Сьогодні, дев’ятого травня, у студентському кафе «Академка» відбувся захід “Europe Day in Ukraine 2024”, присвячений Дню Європи та спрямований на підвищення обізнаності студентів у сфері європейської інтеграції.

Учора, восьмого травня, на кафедрі інфекційних хвороб та епідеміології зі студентами п'ятого курсу медичного факультету провели розбір клінічного випадку за допомогою кейс-методу.

Івано-Франківський національний медичний університет одержав ліцензування ОПП «Ерготерапія» на бакалаврському та магістерському освітніх рівнях і запрошує абітурієнтів здобути одну із найзатребуваніших професій сьогодення.

Вчора, сьомого травня, з нагоди Дня міста за ініціативи Івано-Франківського осередку асоціації студентів-стоматологів відбулася акція під назвою «Посміхнись»: мешканці й гості міста вчилися правильно доглядати за ротовою порожниною.

20 травня 2024 року відбудеться всеукраїнський соціальний проект «День діагностики меланоми» в рамках європейської програми EUROMELANOMA, під час якого по всій країні проводитимуть безкоштовні огляди населення на предмет раннього виявлення злоякісних новоутворень шкіри.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma