НОВИНИНОВИНИ РОЗГОРНУТИЗГОРНУТИ

За підтримки деканату фармацевтичного факультету і кафедри хімії, фармацевтичного аналізу та післядипломної освіти 20 травня на базі НПЦ «Фармація» для учнів 10-Б класу Ліцею імені Р. Шухевича провели майстер-клас з виготовлення косметичних засобів.

У рамках тижня науки 20 травня на базі кафедри судової медицини, медичного та фармацевтичного права ІФНМУ провели інтерактивну лекцію «Екстремальні температури» для студентів 1 та 4 курсу медичного та стоматологічного факультету.

При Університетській клініці Івано-Франківського національного медичного університету функціонує Центр клінічної медицини, що надає допомогу співробітникам і студентам ІФНМУ, а також жителям Івано-Франківщини.

У четвер, 16 травня, у День вишиванки в кінотеатрі «Люм'єр» студенти та викладачі Івано-Франківського національного медичного університету відвідали благодійний перегляд українського художнього фільму «Будинок «Слово»».

В Івано-Франківському національному медичному університеті 16-17 травня 2024 року відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні світові досягнення щодо менеджменту пацієнтів із хворобами внутрішніх органів».

15-23 квітня 2024 року відбулися віртуальні клінічні змагання «Virtual Patient Challenge» на платформі програми Body Interact. Серед студентських команд, що представляли 12 закладів медичної освіти, перемогли студенти Івано-Франківського національного медичного університету.

У неділю, 19 травня, на базі навчально-практичного тренінгового центру кафедри внутрішньої медицини №2 та медсестринства відбувся майстер-клас для абітурієнтів під назвою "Поринь у світ медсестринства".

У неділю, 19 травня, Івано-Франківський національний медичний універистет знову відкрив двері для абітурієнтів та продовжив знайомство з професіями, здобуття яких пропонує.

Співпраця між університетами є ключовим чинником у розвитку наукових досліджень та підвищенні якості освіти. У п"ятницю, 17 травня, ректор Івано-Франківського національного медичного університету Роман Яцишин та ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький підписали меморандум про співпрацю.

Завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології ІФНМУ, д.м.н., професор Михайло Пустовойт спільно з колегами з Німеччини, зокрема з лікарем Торстеном Купером, передали Університетській клініці ІФНМУ чотири апарати ШВЛ та один кисневий концентратор. Саме завдяки їхній ініціативі та наполегливості медичну апаратуру передали Україні.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
25
26
27
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma