НОВИНИНОВИНИ РОЗГОРНУТИЗГОРНУТИ

В Івано-Франківському національному медичному університеті відбулася зустріч робочої групи ОПП «Фізична терапія, ерготерапія» щодо обговорення освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти.

1-2 травня до 38-річниці Чорнобильської катастрофи студенти медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету та Фахового медичного коледжу ІФНМУ зіграли антифейкову інтелектуальну гру "НОТАЄНОТА": фейки про Чорнобиль та радіацію.

У середу, першого травня, у читальному залі наукової бібліотеки ІФНМУ відбувся традиційний майстер-клас з розпису великодніх писанок, на якому викладачі та студенти ІФНМУ не тільки творили, але й збирали кошти для військовослужбовців.

Першого травня в режимі відеоконференції відбулися збори трудового колективу медичного факультету ІФНМУ. Учасниками стали працівники 31 кафедри університету, а також представники студентства.

З 29 по 30 квітня в Івано-Франківську проходила конференція «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми “Горизонт Європа”», організована керівним апаратом Національного фонду досліджень України.

У площині гасла «ІФНМУ – відкритий для стейкхолдерів» минулого тижня відбулися чергові зустрічі студентів фармацевтичного факультету та фармацевтичного відділення фахового медичного коледжу з представниками аптечної мережі «Здорова родина».

Учора, першого травня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулося засідання циклової методичної комісії із забезпечення ОПП  «Прикладна лінгвістика. Медична терміносистема та галузевий переклад (англійська мова)» під головуванням завідувачки кафедри мовознавства професорки Світлани Луцак.

Державна служба з лікарських засобів і контролю за наркотиками Івано-Франківської області вже роками співпрацює з Івано-Франківським національним медичним університетом. Відтак, 30 квітня ректор ІФНМУ Роман Яцишин і начальниця Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками Івано-Франківської області Надія Шпур оновили договір про співпрацю.

Науково-педагогічні працівники Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь у ESC Preventive Cardiology 2024 (ESC Європейської асоціації кардіологів), що проходив у м. Афіни (Греція) упродовж 25-27 квітня.

Обирати професію за покликом серця: про основні успіхи в роботі, інтернатуру та роботу міських закладів охорони здоров’я розповіла випускникам Івано-Франківського національного медичного університету директорка Івано-Франківського КНП «Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги» Ольга Савчук.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma