НОВИНИНОВИНИ РОЗГОРНУТИЗГОРНУТИ

У неділю, 19 травня, на базі навчально-практичного тренінгового центру кафедри внутрішньої медицини №2 та медсестринства відбувся майстер-клас для абітурієнтів під назвою "Поринь у світ медсестринства".

У неділю, 19 травня, Івано-Франківський національний медичний універистет знову відкрив двері для абітурієнтів та продовжив знайомство з професіями, здобуття яких пропонує.

Співпраця між університетами є ключовим чинником у розвитку наукових досліджень та підвищенні якості освіти. У п"ятницю, 17 травня, ректор Івано-Франківського національного медичного університету Роман Яцишин та ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький підписали меморандум про співпрацю.

Завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології ІФНМУ, д.м.н., професор Михайло Пустовойт спільно з колегами з Німеччини, зокрема з лікарем Торстеном Купером, передали Університетській клініці ІФНМУ чотири апарати ШВЛ та один кисневий концентратор. Саме завдяки їхній ініціативі та наполегливості медичну апаратуру передали Україні.

Сьогодні, 20 травня, в Івано-Франківському національному медичному університеті розпочався тиждень науки. В ІФНМУ функціонують 12 наукових шкіл,  досягнення яких є відомими не лише в Україні,  а й за її межами.

Нещодавно студенти Івано-Франківського національного медичного університету стали учасниками 5-го Наукового пікніка, приуроченого 362 річниці міста. Участь у заході взяли члени СНТ медичного, стоматологічного і фармацевтичного факультетів та Фахового медичного коледжу.

В Івано-Франківському національному медичному університеті на кафедрі дитячих інфекційних хвороб 14 травня відбулося 9 засідання студентського наукового гуртка, під час якого проведено майстер-клас з використання cito тестів у практиці лікаря-інфекціоніста / дитячого інфекціоніста. Слухачами та активними учасниками стали студенти п'ятого курсу медичного та педіатричного факультетів.

Дорога університетська родино!

Прийміть найщиріші вітання з Днем науки! Ваші дослідження та відкриття мають величезне значення для всього медичного співтовариства та кожного пацієнта. Ви є тими, хто стоїть на передовій у боротьбі за життя та здоров’я людей.

Адміністрація ІФНМУ інформує вас про те, що Університет отримав інформацію щодо місць для підготовки в інтернатурі (в розрізі спеціальностей, місць практичної частини та місць освітньої частини підготовки в інтернатурі) для рейтингового розподілу випускників Iвано-Франкiвського національного медичного університету у 2024 році.

15 квітня в Івано-Франківському національному медичному університеті доцент Олександр Бульбук провів зі студентами стоматологічного факультету розбір клінічних випадків в ортопедичній стоматології за допомогою кейс-методу. Фаховим експертом став декан стоматологічного факультету доцент Олександр Бугерчук.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
25
26
27
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma